Res tryggt – Ta taxi mellan Västerås och Bromma

Från 1895 kr

Taxi Västerås erbjuder alla våra resenärer trygga körningar mellan Västerås och Bromma. Planerar du att resa framöver och behöver taxi till flygplatsen? Boka flygtaxi med oss idag. Ring oss på 021-185000 så hjälper vi dig att boka din taxi så att du är framme i lagom tid. Vill du så kan du även boka via vår webbokning eller via appen.

När du vill ta dig till eller från någon av våra flygplatser gör du det tryggt och enkelt med oss oavsett ändamål.

Ovanstående priser gäller vid bokning online, inom Västerås tätort och en upphämtning/lämningsadress. Vid extra adresser tillkommer en avgift på 125kr/adress. Se mer information nedan. När du vill ta dig till eller från någon av våra flygplatser gör du det tryggt och enkelt med oss oavsett ändamål.

Har du förbeställt din bil till Bromma eller Arlanda flygplats håller vi koll på när planet landar och när det är dags att ha en bil redo. Det är tryggt och enkelt. Föraren möter dig med en namnskylt och följer dig till din taxi.

Övrig information
Markägaren (Swedavia) tar ut en extra avgift för förbeställningar från Arlanda terminal 4 och terminal 5. Avgiften är 48 kr inkl. moms för en förbeställning där vi bevakar flygets ankomst och föraren möter med namnskylt i ankomsthallen.

I bokningen uppger du den preliminära ankomsttiden för din flight, Taxi Västerås bevakar sedan flighten och har en taxi på plats vid ankomst. Vid förbeställning ingår 30 minuters väntetid när föraren väntar i ankomsthallen. Väntetiden räknas från det att planet har landat.