Arbeta på Taxi Västerås

I vårt företag kan du växa och utvecklas i en händelserik miljö vare sig du söker till att bli förare eller växeltelefonist.

Taxi Västerås bedriver verksamhet dygnet runt året runt. Vi levererar en viktigt samhällsfunktion i form av trygga transporter till både företag, privatpersoner och allmännyttan. Med vår ständiga närvaro vill vi inte bara utföra trygga transporter med omtanke, vi vill dessutom vara en god förebild både i vår bransch och i samhället. Vi tror att vi tillsammans måste arbeta för det samhälle vi vill ha.

För att fungera hos oss måste du gilla våra grundvärderingar som är säkerhet, trygghet och omtanke. Du är serviceinriktad och har ett trevligt bemötande. Dessutom måste du precis som vi, vilja vara en god förebild för andra.

Tillsammans anstränger vi oss för att ständigt ligga på topp. Vi strävar efter att ha den bästa och mest effektiva tekniken, för att alltid finnas där för våra kunder. I vår vardag jobbar vi aktivt med att löpande öka kvaliteten och att vi ska göra ”det lilla extra” för våra kunder när dom möter oss.

Just nu söker vi:

Växeltelefonist

Taxiförare

Åkare