Driven driftsledare till Eklundshof Taxi i Uppsala

Vi söker en driven driftsledare till vår verksamhet i Uppsala som vill växa vidare till att ansvara för alla våra åkerier i Uppland och Västmanland.

Vi söker en driftsledare som vill växa in i rollen och hjälpa oss att realisera en rejäl marknadspotential och tillväxtresa i Uppland och Västmanland. Ett spännande arbete med stor potential för rätt person. Verksamheten i Uppsala i Eklundshof Taxi AB omsätter idag ca 10MSEK på 16 bilar och 20 chaufförer. Vi har en tydlig målbild vi vill förverkliga under 3-5 år framöver med kraftig utveckling och tillväxt. Resan startar med ett ganska praktiskt arbete med att få ordning och reda på organisation och verksamhet och därefter påbörja en tillväxtresa under de kommande åren.

Ansvarsområden

Som driftsledare för verksamheten i Uppsala har du fullt ansvar för resultat, daglig drift, expansion och tillväxt, försäljning, kundvård och marknadsföring. I det dagliga arbetet ingår även ansvar för trafik, bilar och personalfrågor, rekrytering och värdegrundsimplementering. Administration, ekonomi, löner etc. sköts centralt i Västerås.

Framtiden

Med verksamheten i Uppsala som utgångspunkt ser vi en möjlighet att växa vidare i rollen som ansvarig för hela vår åkeriverksamhet i både Uppland och Västmanland.

Vem trivs hos oss?
Om du är en driven, lyhörd och diplomatisk person med hög arbetskapacitet kan vi erbjuda dig ett av taxibranschens roligaste jobb. Du är en person som uppfattas som naturligt utåtriktad med ett stort engagemang och som har lätt för att skapa goda relationer med både medarbetare och kunder. Som driftsledare för Taxi Eklundshof är det också en självklarhet att du är affärsmässig och målfokuserad samtidigt som du kan ta i där det behövs. Här har du möjlighet att påverka din personliga utveckling såväl som företagets. Vi se gärna kvinnliga sökande.

Kompetensoch erfarenhetsprofil

  • 5-6 års erfarenhet av ledarskap och driftsledning. Gärna från liknande verksamhet inom taxi och/eller transport.

Personlighetsprofil

  • Professionell och affärsmässighet
  • Erfaren av både ledarskap och drift
  • Engagerad, handlingskraftig och kreativ
  • Innovativ och självgående
  • Mycket god social kompetens och en positiv inställning

Övrig information

Tjänsten är en heltidstjänst i Taxi Västerås AB med tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning. Placering i Uppsala. Tillträde enligt överenskommelse – gärna omgående.

Om Taxi Västerås

Taxi Västerås finns närvarande med fordon i samhället precis hela tiden, dygnet runt och varenda dag. Vi levererar en viktig samhällsfunktion i form av trygga transporter till både företag, privatpersoner och allmännyttan. Med vår ständiga närvaro vill vi inte bara utföra trygga transporter med omtanke, vi vill dessutom vara en god förebild både i vår bransch och i samhället. Vi tror att vi tillsammans måste arbeta för det samhälle vi vill ha.

För att fungera hos oss måste du gilla våra grundvärderingar: säkerhet & trygghet, omtanke, trevligt bemötande och du vill verka för ett hållbart samhälle. Dessutom måste du precis som vi, vilja vara en god förebild för andra.

I koncernen ingår Taxi Västerås, Taxi Sala, Taxi Köping och Eklundshof Taxi i Uppsala.

Intresserad?

Skicka ditt CV och brev till vår VD Anders Gerdtman på e-post: anders.gerdtman@taxivasteras.se.

Varmt välkommen med din ansökan!