Vi söker en inspirerande och strukturerad HR-ansvarig med fokus på rekrytering och utbildning till Taxi Västerås 

Vi söker en HR-ansvarig som vi bygga upp ett systematiskt arbete med rekrytering och utbildning av chaufförer till Taxi Västerås och dess dotterbolag i Köping, Sala och Uppsala.

Taxi Västerås har över 200 chaufförer anställda och vi behöver bli fler. Vi söker dig som vill utveckla ett systematiskt och strukturerat arbete med att rekrytera, utbilda, stärka vår kultur och kvalitetssäkring. Arbetet kommer att ske i nära samarbete med dels våra åkare och driftsledare och dels med olika samarbetspartner i samhället bland annat arbetsförmedlingen.

Ansvarsområden

Som HR-resurs kommer du att ta ansvar för Taxi Västerås långsiktiga kompetensförsörjning, såväl att bygga upp arbetet som att årligen rekrytera mellan 40 och 60 chaufförer. I uppdraget ingår även att ta ansvar för kontinuerlig vidareutbildning, kulturstärkande åtgärder och kvalitetssäkring av befintliga chaufförer. I det dagliga arbetet kommer du också tas i anspråk som chefsstöd i till exempel förhandlingar, komplicerade personalsituationer, rehabiliteringsplaner med mera.

Vem trivs hos oss?

Vi tror att du är en strukturerad person som är en god människokännare och gillar arbete och kontakt med människor. Du behöver också kunna vara tydlig och bestämd när situationen kräver det. Arbetet på Taxi Västerås är intensivt så du behöver vara bra på att hantera många bollar och klara av perioder av stress.

Kompetens och erfarenhetsprofil

  • Treårig högskoleutbildning inom beteendevetenskap och minst två års arbetslivserfarenhet av att arbeta med rekrytering.

Övrig information

Tjänsten är en heltidstjänst med tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Placering i Västerås. Tillträde enligt överenskommelse, gärna omgående.

Om Taxi Västerås

Taxi Västerås finns närvarande med fordon i samhället precis hela tiden, dygnet runt och varenda dag. Vi levererar en viktig samhällsfunktion i form av trygga transporter till både företag, privatpersoner och allmännyttan. Med vår ständiga närvaro vill vi inte bara utföra trygga transporter med omtanke, vi vill dessutom vara en god förebild både i vår bransch och i samhället. Vi tror att vi tillsammans måste arbeta för det samhälle vi vill ha.

För att fungera hos oss måste du gilla våra grundvärderingar: säkerhet & trygghet, omtanke, trevligt bemötande och du vill verka för ett hållbart samhälle. Dessutom måste du precis som vi, vilja vara en god förebild för andra.

I koncernen ingår Taxi Västerås, Taxi Sala, Taxi Köping och Eklundshof Taxi i Uppsala.

Intresserad?

Skicka ditt CV och brev till vår styrelseordförande David Sundén på e-post: david.sunden@midea.se.

Varmt välkommen med din ansökan!