Oftast när du ringer till oss vill du ha en vanlig bil och det snabbt. Men ibland behöver du kanske en annan lösning. Vi vill hjälpa dig och därför finns olika tillval. Många går att boka via vår iPhone app eller via webben. Men om du har frågor eller om du vill ha hjälp står vi gärna till tjänst. Ring oss på 021-185000

Nedan kan du läsa om vilka tillval och bilar vi har att erbjuda.

Barnens säkerhet
Barn är det värdefullaste som finns och därför ska barn alltid resa säkert med oss. I våra bilar finns alltid en inbyggd kudde för barn från 15 kilo. Önskar ni barnskydd eller andra bilbarnstolar beställs detta enkelt via 021-185000 för en kostnad på 80kr.

Kombibil
Oavsett om du råkat shoppa lite för mycket eller om du behöver frakta något större har vi alltid kombibilar tillgängliga för Dig.

Storbil för upp till åtta personer
Är ni ett större sällskap är det alltid trevlig att åka tillsammans. Boka en storbil för upp till 8 personer så reser ni gemensamt bekvämt till ert mål.

Miljöbil
Du behöver inte välja mellan en bekväm resa och att värna om miljön. Alla våra bilar är miljöbilar. Undantaget är de få bilar som tar fler än fyra passagerare – där inget bra alternativ finns i dagsläget. 

Buss
Mer info finns här